Missoni.......luxe materialen in prachtig vormgegeven dessins!

De Italiaanse fabrikant T&J Vestor is bijna een eeuw oud en leider in huishoudtextiel. Deze fabrikant is gevestigd in de fabrieken van Golasecca-Varese aan de oevers van de Ticino, waar het werd opgericht in 1921. T&J combineert de namen Torrani en Jelmini, twee families die het bedrijf leiden, nu al tot in de derde generatie. De merknaam Missoni vindt zijn oorsprong in de jaren ’50. Vanuit het ontwerpen en produceren van stoffen, T&J Vestor overgegaan tot het ontwerpen van meubels en woonaccessoires. Van hieruit is de samenwerking ontstaan met Rosita Missoni. Zij heeft de filosofie dat een huis nooit af is….’een huis leeft en is voortdurend in ontwikkeling’. Het toepassen van innovatieve vormen en prachtige kleuren creëren een gevoel van levendigheid en geven een magische sfeer in een huis. Deze visie heeft het merk Missoni op de kaart gezet.

Bij Missoni staat aspect kwaliteit hoog in het vaandel, zowel in de Missoni dekbedovertrekken als in de Missoni handdoeken en  Missoni badjassen. Het door en door verven van de luxe stoffen zorgt ervoor dat kleuren nooit vervagen. De overtrekken voelen heerlijk zacht en soepel aan door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit katoen-satijn of percal-katoen. Hierin komen de kostbare bedrukte, geborduurde en jacquard stoffen, prachtige prints en bijzondere kleuren nóg mooier tot zijn recht.

De bijzondere kleuren in het badtextiel van Missoni maken van de badkamer een waar paradijs. De collectie Missoni damesbadjassen, Missoni herenbadjassen, handdoeken en badmatten is uitgevoerd in verschillende prachtige kleuren en stijlen zodat het voor iedere badkamer en voor ieder huis geschikt is.