Bella Donna hoeslaken

FIJNSTE KWALITEIT Slaap groots: op een koninklijk hoeslaken. Eersteklas verwerkt en veredeld getwijnd garen van katoen met lange vezels, gebreid tot een ondoorzichtig, zeer mooi zwaar laken, maakt van de Bella Donna Jersey een hoeslaken uit de topklasse. Het hoogwaardige laken zit perfect op iedere matras. Aloë vera & zijdeproteïne geven het schitterende laken het zijdeachtige oppervlakgevoel en de schitterende glans. Daarbij is het hoogwaardige laken pillingvrij, kleurecht en buitengewoon duurzaam. Compromisloze kwaliteit. Keuze uit maar liefst 54 kleuren. Hoe koninklijk kan slapen zijn!

UITSTEKENDE PASVORM Bella Donna Jersey-hoeslakens met elasthaan zijn perfect voor uw matras: ongeacht standaard, extra groot of waterbed. Vanwege de enorme terugsprongkracht zitten onze hoeslakens gegarandeerd plooivrij.

EENVOUDIG TE VERSCHONEN Bij elk Bella Donna Jersey hoeslaken hoort een etiket met maat en verzorgingssymbolen. De “slimme hoek” met het etiket trekt u over het rechter boveneinde van het matras en het laken zit al perfect.

PILLINGVRIJ Bij onze Bella Donna Jersey hoeslaken ontstaan nauwelijks pluisjes (bolletjes) omdat wij uitsluitend het meest hoogwaardige getwijnde garen met bijzonder lange vezels gebruiken.

EXTRA GROTE MATEN Bella Donna Jersey hoeslakens maken wij ook in de extra grote maten Alto, Duo en La Piccola voor boxspringbedden.

Het Bella Donna hoeslaken is gemaakt van 97% langvezelig katoen, 3 % elastan, aloë vera & zijdeproteïne. Natuurlijk getest volgens ÖkoTex-norm 100, gecertificeerd met het keurmerk “Textiles Vertrauen” en gemaakt in Duitsland: “Made in Germany”.

In onze winkel nu ook de BELLA DONNA SPREIEN-ZOMERDEKENS. Een luxe zomerdeken, verkoelend voor de warme zomernachten. De zomerdeken is gemaakt van hoogwaardig getwijnd katoengaren met Tencel®, aloë vera en zijdeproteïne. De zomerdeken neemt uitstekend vocht op en houdt daarnaast ook bacteriën en onaangename geurtjes tegen! De onderzijde van de zomerdeken bestaat uit 100% katoenjersey, natuurlijk veredelt met aloë vera en zijdeproteïne. In een aantal prachtige kleuren. In de winkel te bewonderen óf te bestellen in onze webshop!