Ambassador since 1867. Al decennia lang heeft Denemarken de culturele en industriële trend ervaren van Zuid-Europa. Een inventief Deense bedrijf is geïnspireerd door Zuid Europese-mode en begint met de productie van hoogwaardige pyjama's voor de Denen.

De pyjama werd 'Ambassadeur' genoemd en al snel is het uitgegroeid tot een betrouwbaar en gevestigd merk onder de Denen, die het comfort van de pyjama omarmden. Vandaag is de naam “Ambassador 1867” - een naam die stevig is verankerd in de Deense pyjama en badjassen cultuur.

Ambassador  is een merk dat innovatief denkt en ontwerpt, ze produceren super kwaliteit voor mannen van alle leeftijden. Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd met groot respect voor kwaliteit en pasvorm, een elegant design dat hand in hand gaat met unieke en comfortabele materialen.

De heren pyjama, de heren kamerjas en badjas voor heren - klassieke hits!

Ambassador heeft al sinds 1867 een aanbod van klassieke herenpyjama, klassieke kamerjas welke is ontworpen met respect voor de klassieke Zuid-Europese traditie waar de lichte en klassieke pyjama een absolute must voor elke garderobe is, gemengd met de Scandinavische stijl van kuis en minimalistisch ontwerp. In Denemarken is de herenpyjama de klassieke badjas en klassieke kamerjas vaak geassocieerd met totale ontspanning, indoor gezelligheid, een knetterende open haard en warme dranken in de schoot van de familie.

Ambassador 1867 heeft een scala van producten en biedt alles, van klassieke pyjama's, nachthemden en boxershorts van de meest heerlijke katoen, katoensatijn en poplin. Badjassen van de meest luxe velours en luxe kamerjassen. Het bereik van het product wordt voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd en de traditionele snit loopt door van seizoen tot seizoen, rekening houdend met trends en tendensen, maar altijd met respect voor de klassieke look. Omdat de mode voortdurend verandert is het van belang om klassieke pyjamas en luxe badjassen te blijven ontwikkelen, en aan de vraag aan te passen.