Een nieuw concept, een nieuwe beleving

Roezen is dé speciaalzaak in Groningen voor stijlvolle dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken en keukengoed. Tevens bieden wij een ruime keuze in nachtmode en luxe badjassen voor dames en heren. bekende merken zijn onder andere Cawö, JOOP!, Missoni, Elaiva, Vossen, MEY, NANSO, Ambassador, Khasto, Kardol, SNURK, Beddinghouse, Vandijck, Dommelin, Bella Donna....Kom gerust een keertje bij ons rondkijken, de mooie stoffen voelen en passen onder het genot van een kopje koffie of thee!  

Hierbij is er uiteraard voldoende tijd en advies van het ervaren en deskundig verkoopteam zodat u met een gerust gevoel en een mooi product de winkel verlaat.

Wij bieden u in onze winkel:

Sfeer

Sfeer is belangrijk, geen stress, geen onrust...gewoon genieten van de winkel en de prachtige collecties.

Doorslaggevend in ons assortiment zijn de natuurlijke materialen en kleuren. Kwaliteits katoen, biolgisch katoen, modal, bamboe en linnen zorgt voor een natuurlijke, ongedwongen uitstraling. Het voelt zacht, soepel en comfortabel aan. Kleur geeft sfeer....kleuren spelen een belangrijke rol in onze collecties en in onze winkel. 

Overzicht

In onze winkel Roezen vindt u onder andere badjassenpyjama'shomewear, handdoeken, badmatten, keukengoed en beddengoed. In een overzichtelijke indeling, kunt u hier de stoffen voelen en de kleuren bewonderen die winkelen bij Roezen uniek maken.

Wij doen ons best om de mooiste stoffen en modellen voor u uit te zoeken en het assortiment zo breed mogelijk te maken. Heeft u suggesties of tips? Laat het ons gerust weten, wij staan overal voor open.

Advies en service

Enkele van de producten die wij u bieden zijn bijna uitgestorven. Te denken aan wollen dekens, lakens, spreien of een traditionele badjas kamerjas of pyjama. In onze winkel vindt u deze terug.

Bent u op zoek naar speciale maten in badjassen, pyjama's of beddengoed? Bij Roezen kunt u terecht voor goed advies. Zijn er vragen over materiaal, kleuren en vooral maatvoering...aarzel niet en vraag het ons, wij helpen u graag.

Geen haast

En als u bij ons in de winkel bent, haast u dan niet...bij ons krijgt u een vers kopje koffie of thee, want onze producten staan voor rust, de ontspannen momenten en om te genieten. Geniet u dus ook van het winkelen bij Roezen, neem de tijd! Dat doen wij ook!

Onze openingstijden:

dinsdag 10:30 -17:30
woensdag 11:30-17:00
donderdag 10:30-17:30
vrijdag 10:30 -17:00
zaterdag 10:30 -17:00
 

Ons adres

Zwanestraat 22
9712 CM Groningen
+31(0)50 211 29 33
+31(0)61 184 03 98
info@roezen.nl

Indien we onverhoopt de telefoon niet kunnen aannemen, stuur uw bericht dan liever per e-mail of whatsapp. Hartelijk dank!