Een nieuw concept, een nieuwe beleving

Kom gerust eens binnen en proef de ontspannen sfeer van onze “nieuwerwetse linnenwinkel”. Ervaren door te beleven. Wij zijn dé speciaalzaak in Groningen voor stijlvolle dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, keukengoed, pyjama’s, vrijetijdskleding en luxe badjassen voor dames en heren. U kunt op uw gemak alles passen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Hierbij is er uiteraard voldoende tijd en advies van het ervaren en deskundig verkoopteam zodat u met een gerust gevoel en een mooi product de winkel verlaat.

Wij bieden u in onze winkel:

Sfeer

Sfeer is belangrijk, geen stress, geen onrust...gewoon genieten van de winkel en de prachtige collecties.

Doorslaggevend in ons assortiment zijn de natuurlijke materialen en kleuren. Kwaliteits katoen, biologosch katoen, modal en linnen zorgt voor een natuurlijke, ongedwongen uitstraling. Het voelt zacht, soepel en comfortabel aan. Kleur geeft sfeer....kleuren spelen een belangrijke rol in onze collecties en in onze winkel. 

Overzicht

In onze winkel Roezen vindt u onder andere badjassenpyjama'sweekendwear, handdoeken, badmatten en keukengoed en beddengoed. In een overzichtelijke indeling, kunt u hier de stoffen voelen en de kleuren bewonderen die winkelen bij Roezen uniek maken.

Wij doen ons best om de mooiste stoffen en modellen voor u uit te zoeken en het assortiment zo breed mogelijk te maken. Heeft u suggesties of tips? Laat het ons gerust weten, wij staan overal voor open.

Enkele van de producten die wij u bieden zijn bijna uitgestorven. Te denken aan zakdoeken, lakens, spreien of een traditionele badjas kamerjas of pyjama.

Advies en service

Dit zijn de meest vanzelfsprekende dingen in een winkel, die hebben wij weer teruggebracht. 

Bent u op zoek naar speciale maten in badjassen, pyjama's of beddengoed? Bij Roezen kunt u terecht voor goed advies. Zijn er vragen over materiaal, kleuren en vooral maatvoering...aarzel niet en vraag het ons, wij helpen u graag.

 

Geen haast

En als u bij ons in de winkel bent, haast u dan niet...bij ons krijgt u een vers kopje koffie of thee, want onze producten staan voor rust, de ontspannen momenten en om te genieten. Geniet u dus ook van het winkelen bij Roezen, neem de tijd! Dat doen wij ook!

Onze openingstijden

dinsdag 10:00 - 17:30
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 17.30
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:30

ZOMER OPENINGSTIJDEN!

dinsdag 20 juli tot en met zaterdag 31 juli zijn wij van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend!!

zondagen en maandagen zijn wij gesloten!

                                     U bent van harte welkom in onze winkel en webshop! 

Ons adres

Zwanestraat 22
9712 CM Groningen
+31(0)50 211 29 33
info@roezen.nl

Indien we onverhoopt de telefoon niet kunnen aannemen, stuur uw bericht dan liever per email. Hartelijk dank!