Cawö

"Iedereen heeft een thuis nodig, een toevluchtsoord om te ontspannen en tot rust te komen. "

We willen dat u zich thuis op uw gemak voelt. Dat is de claim waarmee we onze collectie elk seizoen opnieuw ontwerpen. Met een passie voor design en kwaliteit produceren wij al meer dan 70 jaar badstof handdoeken en badjassen voor de hoogste eisen in Duitsland. Ontdek onze verscheidenheid aan ontwerpen en producten. Voor een harmonieuze badkamer of keuken -volledig individueel - VOOR U GEMAAKT!

Badjassen

Cawö badjassen zijn vervaardigd volgens een hoge kwaliteitsnorm met zorg en vakmanschap. Stijlen, voor dames en heren, gemaakt van zachte badstof stoffen en vederlicht velours. Een individueel scala van modellen en stijlen - badjassen gemaakt voor u! Kwaliteit in elk detail.

Terry handdoeken

Cawö handdoeken. Klassiek - puristisch - modern. Een collectie badgoed met ruimte voor individualiteit. Mix en match en multi-gekleurde badstof handdoeken in harmonieuze, complementaire ontwerpen en tinten. Onze producten zijn geweven in een verscheidenheid van maten en kwaliteiten om aan verschillende eisen te voldoen. Elk seizoen brengt Cawö een nieuwe en unieke badgoed collectie.

Badmatten

Cawö badmatten. Voor een harmonieuze badkamer. Cawö badmatten, effen of in snoepjeskleuren gestreept....ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke vezels en gemaakt om bij de kleuren te passen van onze badhanddoek collectie. Bijvoorbeeld, de Cawö omkeerbare badmat gemaakt van 100% katoen.

Keukengoed

Cawö keukengoed. Als aanvulling op onze collectie hebben wij nu ook het keukengoed van Cawö. Keukendoeken in hoogwaardig badstof van 100% puur katoen. Zacht, absorberend en duurzaam. Elegante theedoeken van 52% puur linnen en 48% puur katoen. Tijdloos en functioneel voor een moderne levensstijl. Kleurrijk geweven….effen, gestreept of tweekleurig, kortom veelzijdige combinatie mogelijkheden!