Luxe badjassen

Onze collectie luxe badjassen zal in het noorden van het land niet snel geëvenaard worden. De uiteenlopende kleuren, modellen en stijlen variëren van effen tot een mooie streep of ruit. Een badjas met rits, met kraag of kimono of juist wel een capuchon en zelfs de kamerjas, in badstofkatoen of satijn ontbreekt niet.

Tevens hebben wij ons toegelegd op “grote” maten. Wat zoveel betekend dat we ook luxe badjassen hebben voor de GROTE heren en dames onder ons. Dit betreft zowel de omvang maten als de lengtematen

Het assortiment badgoed dat wij U bieden is allemaal van hoge kwaliteit badstof, 100% katoen en op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Evenals ons aanbod in badmatten. Het assortiment omvat vele kleuren en of het om een washandjehanddoek of saunalaken gaat, U zult er jaren plezier aan beleven als de zachte weving en het badstof Uw huid koestert.

De keukengoed collectie van Cawö past in elke keukenstijl! Kleurrijk geweven….effen, gestreept of tweekleurig, de keukengoed collectie is onderling goed te combineren en naar eigen wens samen te stellen. De keukendoeken zijn gemaakt van 100% katoen, De theedoeken zijn gmaakt van 48% katoen en 52% linnen, de ideale combinatie om goed af te drogen en zijn slijtvast. 

Bestel onze luxe badjassen via de webshop of kom gezellig langs!

Via onze webshop kunt u onze luxe badjassen eenvoudig bestellen. Wij begrijpen echter als geen ander dat u uw de badjassen eerst wilt zien en voelen voordat u een keuze maakt. Daarom kunt u ook bij ons langskomen! Wij heten u van harte welkom in onze winkel op de Zwanestraat 22 in Groningen.

Wij hebben luxe badjassen van onder andere: ElaivaCawöJOOP!MissoniAmbassadorVossenVandijck en meer...