Het merk Guasch vindt zijn oorsprong in Barcelona.

Zij brengen traditie en innovatie samen. Bij Guasch hebben ze al meer dan 150 jaar, de beste stoffen geselecteerd en tot in detail meegedacht om nachtkleding te ontwerpen.

Elke dag kiest u hoe u zich moet kleden, waar u aan het sporten bent, aan het werk of uit eten. Maar wanneer u alleen bent of met uw gezin, hoe ziet u dan eruit? 

Bij Guasch willen ze dat je verbinding maakt met je eigen universum zonder je zorgen te maken over iets anders. Zij bieden u deze comfortabele, persoonlijke ruimte door nachtmode te ontwerpen die exclusief is. Dames pyjama’s, herenpyjama's, boxershorts en zakdoeken die je kunt gebruiken om jezelf uit te drukken zoals je wilt, wanneer je het het meest nodig hebt, waar je ook bent.  

Zes generaties van de Guasch-familie, van zakenmensen en werknemers, brengen u de mooiste, internationaal erkende zakdoeken, de meest comfortabele en uitnodigende Guasch pyjama, gemaakt van de beste stoffen. Ze hebben ook boxershorts om het meest intieme, persoonlijke deel van je homewear-collectie compleet te maken. Een uitstekende groep professionals met een solide bedrijf, waar de ideeën en de markt voortdurend in ontwikkeling zijn.