Winkelen bij Roezen is leuk!

26 juli 2023

BIJ ROEZEN KRIJGT U SERVICE VAN HOOFD TOT VOETENEINDE! 

In onze winkel Roezen vindt u onder andere voor dames én heren, badjassenpyjama'shomewearhanddoeken, badmatten, keukengoed en beddengoed. In een overzichtelijke indeling, kunt u hier de stoffen voelen en de kleuren bewonderen die winkelen bij ons uniek maken.

Wij doen ons best om de mooiste stoffen en modellen voor u uit te zoeken en het assortiment zo breed mogelijk te maken. Heeft u suggesties of tips? Laat het ons gerust weten, wij staan overal voor open.

Enkele van de producten die wij u bieden zijn bijna uitgestorven. Te denken aan lakens, spreien, wollen dekens of een traditionele badjas kamerjas of pyjama. In onze winkel hebben wij deze teruggebracht. 

Bent u op zoek naar speciale maten in badjassenpyjama's of beddengoed? Bij ons kunt u terecht voor goed advies. Zijn er vragen over materiaal, kleuren en vooral maatvoering...aarzel niet en vraag het ons, wij helpen u graag!