At Home Living Grey, wafel

Geraakt door de kleurnuances van deze kleine vierkante tegeltjes. Dit harde materiaal met haar zachte uitstraling, is de inspiratie bron voor dit ontwerp. Het overtrek heeft een zachte vierkante wafel aan de voorzijde gecombineerd met een helder witte achterzijde en hoofdkussens. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden met een lengte van 200cm, 210cm of 220cm. Dit dekbedovertrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de droogtrommel en kan heel makkelijk gestreken worden. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voorkant een wafelstructuur, de achterkant van het overtrek en hoofdkussen zijn effen wit.

At Home Living Grey, wafel variaties

Kleur Maat Prijs
Grijs 200x200 109.95

At Home Living Grey, wafel

Mooi dekbedovertrek van 100% katoen in At Home kwaliteit. Het mooie wafelkatoen geeft een rustige sfeer, en de gladde katoenen onderkant van het dekbedbedovertrek geeft toch een comfortabel gevoel.

Art no 152578
Voor Hem en Haar
Kleur Grijs
Materiaal 100% katoen.
Prijs (vanaf) 59.95 (incl 21% Btw)

Kies een variant

Levering

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 3 á 4 werkdagen te leveren, indien de bestelling langer op zich laat wachten nemen wij contact met u op.

Uiteraard kunt u voor vragen contact met ons opnemen. Via e-mail of telefoonnummer +31 50 211 29 33 of +31 6 118 403 98.