Nieuwe zomercollectie 2019

8 april 2019

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie is binnen!

Prachtige dekbedovertrekken van Dommelin, KardolMissoni en Vandijck. Alles gemaakt van hoge kwaliteit katoensatijn in 300 count of 600 count, percal in 200 of 400 count, flanel of puur linnen. Grafische prints, subtiele bloemdessins en ook de effen dekbedovertrekken zijn oogstrelend mooi en lekker zacht om op te slapen!

Uiteraard ontbreken de hoeslakens van Bella Donna niet! Maar liefst keuze uit 54 kleuren! En zoals u van ons gewend bent kunnen wij ook de speciale maten leveren in de hoeslakens en topperhoeslakens.

Voor lange zomeravonden en warme nachten, hebben wij dit jaar de nachtkleding, loungewear en homewear van NANSO, MEY, KHASTO, SKINY, SUNDAY IN BED, Ambassador en meer..... Als aanvulling hebben we voor de dames ondergoedlijn PURE COTTON van MEY en slipdresses. Nieuw dit seizoen de enkellange nachtponnen van MEY en NANSO!

De badjassen, kamerjassen en de handdoeken zijn van onze bekende merken Elaiva, MissoniVossen, Cawö Morgenstern en Vandijck. Vrolijke dessins, subtiel effen en grafische prints voeren hierin de boventoon. We hebben een uitgebreide collectie in speciale lengtematen en grote maten badjassen voor dames én heren!

Kortom een zorgvuldig samengestelde collectie die wij met regelmaat wisselen en opnieuw aanvullen! Verwen uzelf en kom genieten in onze winkel!