Badjassen Cawö

4 oktober 2019

Saunabadjassen Cawö

Nieuwe collectie! Deze sportieve dames badjassen én heren badjassen van Cawö in de kleur denimblauw en lichtgrijs, zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen met zachte badstof aan de binnenkant. De badjassen zijn licht in gewicht en in combinatie met de bijpassende handdoeken maat 80 x 200, perfect om mee te nemen naar de wellness of sauna! De aangename lengte en uitstraling van de badjassen is voor mensen die wat meer verwachten van een badjas!

- tijdloos denim-design 
- met rits, kimonokraag óf capuchon 
- hoogwaardige badstof kwaliteit.
- makkelijk te wassen op 60 graden
- geschikt voor de in de droogtrommel.
- 100% puur katoen

Geniet ook van onze exclusieve collectie in pyjama's, nachtmode en badgoed. Te bestellen via onze webshop....maar het blijft natuurlijk leuker om in de winkel te komen!

Graag tot snel!

Team Roezen