Beddengoed Dommelin

4 januari 2019

Beddengoed van Dommelin!

We hebben dit seizoen een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie beddengoed....Dommelin. Dommelin biedt een tijdloze collectie in hoogwaardige en exclusieve producten in beddengoed. Prachtige dessins van klassiek tot modern, uiterst zorgvuldig ontworpen met klasse en stijl. De gehele lijn beddengoed bestaat uit onder andere katoen satijn van 300 of 600 counts, evenals de percal katoen in 200 of 400 counts, en zelfs in gewone katoen zijn er legio mogelijkheden in hoeslakens, topperhoeslakens, dekbedovertrekken en slopen. Speciale maten in beddengoed blinken hierin uit bijvoorbeeld een dekbedovertrek van 260-220 of zelfs tot 3 meter zijn mogelijk evenals de speciale maten in hoeslakens. Ook de uitgebreide collectie spreien, plaids, wafeldekens en wollen dekens ontbreken hierin niet!

Geniet ook van onze exclusieve collectie in badjassen, pyjama's, nachtmode en badgoed. Te bestellen via onze webshop....maar het blijft natuurlijk leuker om in de winkel te komen!

Graag tot snel!

Team Roezen