Beddengoed Dommelin

1 juni 2018

Beddengoed van Dommelin!

We hebben een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie beddengoed....Dommelin. Dommelin biedt een tijdloze collectie in hoogwaardige en exclusieve producten in beddengoed. Prachtige dessins van klassiek tot modern, uiterst zorgvuldig ontworpen met klasse en stijl. De gehele lijn beddengoed bestaat uit onder andere katoen satijn van 300 of 600 counts, evenals de percal katoen, en zelfs in gewone katoen zijn er legio mogelijkheden in hoeslakens, dekbedovertrekken en slopen. Speciale maten blinken hierin uit bijvoorbeeld een dekbedovertrek van 260-220 of zelfs tot 3 meter zijn mogelijk. Ook de uitgebreide collectie spreien, plaids, wafeldekens en wollen dekens ontbreken hierin niet!

Geniet ook van onze nieuwe collectie in badjassen, pyjama's, nachtmode en badgoed. Te bestellen via onze webshop....maar het blijft natuurlijk leuker om in de winkel te komen!

Graag tot snel!

Team Roezen