Herfst/winter collectie 2017-2018

15 September 2017

We hebben weer een prachtige nieuwe collectie!

Dekbedovertrekken, badjassen, pyjama's en homewear voor het herfst-winter seizoen 2017-2018.

U kunt een keuze maken uit de prachtige pyjama- en homewear collecties van MEY en Charlie Choe. De unieke collectie badjassen van de merken Elaiva, Cawö, Morgenstern, Bugatti, Ambassador en Vossen met hun mooie stoffen, kleuren en verfijnde dessins zijn onmisbaar in de badkamer, slaapkamer en sauna. In het badgoed en saunaproducten hebben we een selectie gemaakt van dessins in mooie uni kleuren en streephanddoeken, Voor de sauna hebben we de kilts, wafelbadjassen en saunalakens weer aangevuld.

De dekbedovertrekken van Vandijck, Beddinghouse, Kardol Verstraten, At Home en Rivèra Maison zorgen voor een oogstrelende uitstraling van uw slaapkamer! Voor de koude nachten hebben we fijne zachte flanel dekbedovertrekken. Bent u toe aan een nieuw dekbed of hoofdkussen? Dan kunt u een keuze maken uit de goede merken Ducky Dons, Vandijck en Castella. De hoeslakens van het mooie merk Bella Donna, zijn met keuze uit 54 kleuren!, een goede aanvulling op de dekbedovertrekken. De hoeslakens van Beddinghouse ontbreken ook dit seizoen niet. We hebben ook een aantal nieuwe merken in de homewear toegevoegd, zachte vesten, jurken en truien in zachte tinten....dus laat u verrassen!

We zullen u uiteraard op de hoogte houden via ons blokje “nieuws”. Maar het blijft natuurlijk leuker om in de winkel te komen!

Graag tot snel!

Team Roezen